Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Metin

SIRPEANUTS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka mam problem i pytanie

Pytanie:

Odpalałem metka przez złą ikonę tzn:

Mam za instalowanego metin bez moda i metina z modem

I wszedłem przez tego z modem, tylko nie na kamer moda, tylko na zwykłego metina, z patchem ,który był w folderze z kamer modem

Czy mogę dostać za to bana?

Odpalam już przez normalnego

X2 Razy mnie wywaliło przez HS, oraz dostałem bana na chat, chyba przez km.

Pytanie:

Dlaczego mi się metin wyłącza i coś tam piszę o hackshieldzie, jak włączam teamspeak?

Problem:

Dostałem bana na czat, chyba przez kamer moda (Na którym nie grałem, ale miałem w folderze)

Mogę dostać bana, czy coś?

zv669_sipeantus.png

Opublikowano

HS wykrył Kamer Moda, instalując Kamer Moda do tego folderu z metinem wgrywa się Pack, i potem jeśli odpalisz moda przez Patcha w tym folderze w którym jest kamer mod to takie są tego skutki, tzn. ban na chat i wywala Cię z gry.. A jeżeli chodzi o bana to myślę, że nie dostaniesz, ale radzę, usuń ten folder z metinem i pobierz od nowa.. ;)

Bądź dobrym człowiekiem, kliknij symboliczne Lubię To! A będziesz wiedział, że wykonałeś dobry uczynek :D:D:D

Opublikowano

HS wykrył Kamer Moda, instalując Kamer Moda do tego folderu z metinem wgrywa się Pack, i potem jeśli odpalisz moda przez Patcha w tym folderze w którym jest kamer mod to takie są tego skutki, tzn. ban na chat i wywala Cię z gry.. A jeżeli chodzi o bana to myślę, że nie dostaniesz, ale radzę, usuń ten folder z metinem i pobierz od nowa.. ;)

Chciałem napisać, zainstaluj. :]

Usunę całego km na razie.Bo mam dwa global bez moda, i global + mod.

zv669_sipeantus.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...